LE CHIC

Toon 1 - 12 van 19

LE CHIC HET LUXE BABY EN PEUTER MEISJES KLEDINGMERK SHOP JE ONLINE BIJ HOLY CHIQ BY SHIRLEY

Het in 2008 opgerichte merk LE CHIC hangt sinds 2023 bij ons in de winkel. Het merk is er voor de echte prinsessen meisjes onder ons, het meisjes-meisje dat houdt van bloemen en strikken. Wij verkopen het merk van maatje 68 (6 Maanden) tot en met maat 98 (36 Maanden/3jaar).

DUURZAAM LE CHIC

LE CHIC maakt deel uit van de jolo fashion group. LE CHIC vind het belangrijk om duurzaam te werk te gaan om zo als ondernemer hun voetafdruk zo klein mogelijk te maken, zo gebruiken zij voor hun jassen collectie gerecycled polyester wat een volledig nieuw, hoogwaardig gesponnen garen van post-consumer producten, van zeer hoge kwaliteit is, daarnaast proberen zij zoveel mogelijk gerecycled polyester of biologisch katoen te gebruiken voor hun collecties. Ook houden zij zich als merk zijn de aan de internationaal bekende BSCI-gedragscode, wat betekend dat hun kleding geproduceerd word in fabrieken waar een eerlijke loon en veilige werkomgeving voorop staat. Naast een hart voor mensen heeft het merk ook een hart voor dieren en hun welzijn, zo gebruiken zij geen materialen als dons van levend geplukte of onder dwang gevoede ganzen en eenden, bont en angora wol van schapen of schelpen. Kortom LE CHIC staat voor Sustainable luxury.

JE EERSTE VERJAARDAG VIER JE IN EEN SCHATTIG JURKJE VAN LE CHIC

Door de prachtige details van het merk zoals de bloemen, pareltjes, strikken en tule, zijn de jurkjes uitermate geschikt voor feesten en partijen zoals natuurlijk je eerste verjaardag! Dit memorabele moment moet natuurlijk op je allerliefst en leukst worden gevierd. Ook zijn de jurken van LE CHIC door de fijne comfortabele stoffen en slimme designs erg goed dagelijks te dragen, want laten we eerlijk wezen, elke dag is toch een feestje!

SOKKEN EN MAILLOTS VAN LE CHIC ONMISBAAR ONDER ELK JURKJE

Het merk heet niet alleen de mooiste jurkjes en setjes maar ook fantastische bijpassende sokjes of maillots, ook deze zijn weer in de mooiste zachte kleuren en afgewerkt met een mooi design of schattig strikje. Benieuwd of de kleur van de maillot overeenkomt met de door jouw uitgekozen outfit? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je met alle liefde verder.