ALIX THE LABEL

Toon 1 - 12 van 39

ALIX THE LABEL, DIT STOERE MERK SHOP JE NATUURLIJK ONLINE BIJ HOLYCHIQ.NL

Sinds 2023 hebben wij ALIX THE LABEL mogen toevoegen aan ons merken pakket en jeetje wat zijn wij hier enthousiast over! Het merk sluit bij alles aan waar wij als winkel voor staan: De zelfverzekerde zelfstandige stoere vrouw met een vrouwelijk en sexy randje.

ALIX THE LABEL, HET MERK MET INTERNATIONALE ALLURE VAN NEDERLANDSE BODEM

ALIX THE LABEL is in 2014 opgericht Rens Netten en Olivia Wierda, het is het stel gelukt om binnen deze korte periode dit te gekke stoere merk op de kaart te zetten, niet alleen in Nederland maar door heel Europa, denk hierbij o.a Scandinavië en België.

ALIX THE LABEL FESTIVAL COLLECTIE: THE FESTIVAL CHAPTER

In 2018 heeft ALIX THE LABEL zichzelf onvergetelijk gemaakt door een limited edition festival lijn te produceren geïnspireerd op het wereldberoemde Coachella Valley Music and Arts festival. Deze collectie bestond uit elf onvergetelijke items waaronder een sexy zwarte kanten jurk en musthave rock t-shirt. Om THE FESTIVAL CHAPTER te lanceren stuurde ALIX THE LABEL Nederlands bekendste mode influencers, vloggers en bloggers naar Californië (o.a Danie Bless, Anna Nooshin, Maan, Claartje Rose, Vivian Hoorn en Stephsa) om daar de festival lijn op Coachella voor het eerst aan de wereld te laten zien. ALIX THE LABEL werd een begrip in de fashionhtige  scene.

ALIX THE LABEL OVERSIZED BLAZER

In elke collectie die ALIX THE LABEL lanceert zitten altijd een paar prachtige blazers. Het merk staat natuurlijk bekend om zijn oversized fit en boyfriend modellen, zo ook bij de blazers. Of je nu op zoek bent naar de perfecte zwarte basis blazer of een hele uitgesproken blazer om je outfit af te maken, ALIX HAS IT ALL! 

ALIX THE LABEL JASSEN

ALIX THE LABEL staat onder andere bekend om haar prachtige jassen, denk hierbij in de winter aan mooie dikke winterjassen (puffer jackets), in de herfst aan prachtige klassieke lange wollen mantels, in de lente aan stoere bombers en in de zomer aan de perfecte spijkerjas (jeans jacket)

ALIX THE LABEL LIMITED EDITION LEATHER JACKET

De bekendste jas van ALIX THE LABEL is misschien wel de echte leren jas met vintage look, deze jas was limited edition en hier waren er maar 400 van gemaakt. Wij noemen dat geen fashion aankoop maar een investering. Dit is een jas die generatie op generatie meegaat en met de jaren eigenlijk alleen maar mooier word.

ALIX THE LABEL TRUIEN EN SWEATERS

ALIX THE LABEL is stoer, modern en inclusief, dit zie je vooral terug in het ontwerp van de truien en sweaters. Vooral de gebreide truien (knits) zijn kenmerkend voor het merk, het gebruik van aparte kleurcombinaties en te gekke mooie materialen maken deze eye catchers onmisbaar in jouw kast.

THE BULL OF ALIX THE LABEL

Ieder merk heeft natuurlijk een logo, de één natuurlijk wat mooier dan de ander. Dat het logo van ALIX THE LABEL gaaf is, daar zijn we het allemaal wel over eens. Zie je deze bull op een kledingstuk of accessoire dan weet je meteen: dat is een item van ALIX.

ALIX THE LABEL ACCESSOIRES, VAN TASSEN TOT WINTER WANTEN

Niet alleen qua kleding staat ALIX THE LABEL voorop in de trends van het moment, ook in de accessoires zijn ze niet te stoppen, denk hierbij aan: tassen, petten, hoeden, bucket hats, wanten en nog veel meer!

DUURZAAM ALIX THE LABEL

De kleding van ALIX THE LABEL wordt uitsluitend ontwikkeld in fabrieken waar goed onderzoek naar gedaan is, waar bijvoorbeeld geen sprake is van kinderarbeid en waar er niet uitgebuit word. De productie van de artikelen vind plaats in fabrieken in vooral India, China en Turkije. Dus naast het staan voor kwaliteit staat het merk ook voor menselijkheid en verantwoord ondernemen.