RESORT

Toon 1 - 11 van 11

HET ULTIEME ZOMERMERK RESORT KOOP JE ONLINE BIJ HOLYCHIQ.NL

Zomerse kleurtjes en zwierige stoffen dat is wat het merk RESORT herkenbaar maakt, er is 1 collectie per jaar en deze is dus uiteraard voor de zomer. Wij als HOLY CHIQ BY SHIRLEY zijn verliefd op dit merk!

RESORT LIMITED DESIGNS EN ONE OF A KIND

Wat RESORT zo leuk maakt is dat zij een X aantal modellen hebben en een X aantal stoffen die wij als inkoper zijnde zelf mogen combineren hoe wij maar willen! zo is dus kans dus klein dat iemand anders hetzelfde item als jou draagt, hoe gaaf is dat! Maar mocht je willen twinnen en lekker matchend naar een strandfeest of festival willen gaan, is dit natuurlijk ook mogelijk! Zo zou dan bijvoorbeeld de 1 de jurk in print A kunnen dragen en de ander dezelfde jurk in print B of bijvoorbeeld juist allebei een ander kledingstuk kunnen dragen maar in dezelfde print.

RESORT ECHT ZIJDE VOOR EEN FIJNE PRIJS

De prachtige spullen van RESORT bestaan voor 100% Polyester met een silky touch waardoor ze hun luxe uitstraling hebben en voelt het zeer fijn aan op de huid. Door het luxe zijde te combineren met het betaalbare polyester kan RESORT zeer luxe artikelen aanbieden voor een fijne en betaalbare prijs.

BIJPASSENDE HAARBANDEN EN SCRUNCHIES VAN RESORT

In de zelfde mooie zijde mix als de kledingstukken heeft RESORT ook te gekke bijpassende haar accessoires zoals haarbanden en scrunchies in hun collectie zitten. De haarbanden en scrunchies zijn ook net als de jurken, rokken en sets in dezelfde mooie prints te verkrijgen.

RESORT KLEURRIJKE PRINT JURK

Wie zomer zegt, zegt natuurlijk jurken! En deze mogen in de zomerse collectie van RESORT natuurlijk niet ontbreken. Denk hierbij aan mooie lange jurken en fijne korte tunieken. Er zijn verschillende modellen die allemaal andere lichaamstype flateren, zo is er echt voor ieder wat wils.

RESORT IBIZA MODE VOOR IEDEREEN , KLEINE MAATJES EN PLUSSIZE

Alle items van RESORT zijn one size, maar wie denkt dat dit alleen geschikt is voor de kleine maatjes heeft het goed mis! Ook voor grote maten zijn de modellen prachtig!  

ONLINE MET KLARNA SHOPPEN OF LEKKER IN DE WINKEL WINKELEN

Twijfel je nog over welk model het beste bij jou past? geen nood! bestel je online bij HOLYCHIQ.NL dan kun je snel en gemakkelijk afrekenen met klarna, zo hoef je het door jouw bestelde product pas af te rekenen na het thuis passen. Pas en voel je de artikelen toch liever even meteen dan ben je natuurlijk van harte welkom bij ons in de winkel aan het zuideinde 2D in Landsmeer.