BILLIE BLUSH

Toon 1 - 12 van 48

DE MOOISTE KINDERMODE VAN BILLIEBLUSH SHOP JE NATUURLIJK BIJ HOLY CHIQ BY SHIRLEY

BILLIEBLUSH is bij meiden moeders natuurlijk een begrip, alles waar kleine prinsesjes van dromen maakt BILLIEBLUSH waar. De collectie is voor echte meisjes van 2 tot en met 12 jaar. HOLYCHIQ.NL mag het merk al een aantal jaar in haar merken pakket noemen, en dat met veel succes! Het merk in ongekend populair bij de kleinste prinsesjes en mode bewuste pre pubers. 

BILLIEBLUSH : HET KLEURRIJKE MERK MET GLITTERS, PAILLETTEN EN TULE

Iedereen die BILLIEBLUSH een beetje kent, herkent kledingstukken van het merk meteen. Het merk kenmerkt zich door tule rokken, pailetten jassen en t-shirts vol met glitter opdrukken en dit alles met vooral heel erg veel kleur. Door het gebruik van multi color is de hele collectie vaak met elkaar te combineren.

VAN CONFETTI RUGZAK TOT REGENBOOG TAS, DE ONGEKENDE POPULAIRITEIT VAN DE TASSEN VAN BILLIEBLUSH

Wie BILLIEBLUSH zegt, zegt tassen! En zo gek als je het kunt bedenken BILLIEBLUSH heeft er een tas van. Hierbij kun je denken aan van crossbody tassen in de vorm van unicorns (eenhoorns), ijsjes en regenbogen tot aan velvet fel gekleurde sporttassen en rugzakken vol confetti en pailletten. Ook de ideale strand en/of zwemtassen mogen in de collectie niet ontbreken, bijvoorbeeld in de vorm van een schelp en natuurlijk ook weer met glitters en pailletten.

DE BIJPASSENDE ACCESSOIRES VAN BILLIEBLUSH

Bij elke outfit heeft BILLIEBLUSH accessoires zodat je van top tot teen helemaal "shined" in het merk, want ook de accessoires zitten natuurlijk weer boordevol kleuren, pailletten en glitters! Er zijn onder andere: billieblush sokken, billieblush kniesokken, billieblush tassen ,billieblush rugzakken, billieblush mutsen&sjaals, billieblush duikbrillen, billieblush zonnekleppen, billieblush petten en billieblush schoenen.

BILLIEBLUSH PARTY EN VERJAARDAG'S COLLECTIE

Elk seizoen heeft BILLIEBLUSH er weer een paar echte eye catchers tussen zitten die zich de party collectie mogen noemen. Deze collectie bestaat uit nog uitgesprokenere kleding en accessoires.

BILLIEBLUSH ROK

Misschien wel het meest verkochte item uit de collecties zijn de rokken, deze vindt je namelijk in zoveel verschillende uitvoeringen: tule rokken, plissé rokken, spijker rokken met borduursels en nog zoveel meer!

BILLIE BLUSH PAILLETTEN JURK

Elk seizoen heeft BILLIEBLUSH de allermooiste jurken voor de echte prinsessen, ook hierin vind je weer samenstelsels van kleur, pailletten, rijke stoffen en glitters. Ook in de party collectie vind je weer echte verjaardag's en feestjurken in mooie kleuren, fijne stoffen mixen en te gekke details zoals de altijd terugkerende glitters en pailletten.